۱۳۸۹ تیر ۴, جمعه

مربای به عمه فروز


  1. سه کیلو به را شسته و پوست کرده و چهار قاچ کنید.
  2. تخم و هسته آنها را گرفته و هر قاچ را به سه قسمت مساوی پر کنید.
  3. به ها را در قابلمه مسی قلا کرده و تمیزی ریخته داخل قابلمه را آب ریخته تا اندازه ای که روی آنها را آب بگیرد.
  4. درقابلمه را گذارده روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید و با حرارت متوسط بمدت 2 تا 3 ساعت بجوشد دراین موقع رنگ مربا صورتی رنگ مایل به قرمز میشود.
  5. شعله را خاموش کرده و آبهای به را در قابلمه دیگری صاف کنید و به هم وزن به ها به آن شکر اضافه کنید و روی حرارت گذاشته بعد از جوش آمدن ده دقیقه بجوشانید بعد این شیره آ ماده شده را روی به درون قابلمه مسی ریخته در آن را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، با حرارت ملایم حدود یک تا یک ساعت و نیم پخته بعد شعله زیر آن را خاموش کنید.
  6. برای خوشرنگ تر شدن مربا بعد از 2 ساعت شعله زیر آنرا روشن کنید با حرارت تند جوش بیاید بعد از 5 دقیقه آنرا خاموش کنید و در قابلمه را در پارچه سفید تمیزی پیچیده یا روی آن دم کنی بگذارید تا بخار آن بیرون نرود.
  7. این کار را چند بار تکرار کنید تا مربایتان برنگ دلخواه در آید.
  8. بخار داخل ظرف مس مربای شما باعث خوشرنگ تر شدن مربای شما میشود.
  9. در اصل به عطر و طعم خاصی دارد که به اسانس اضافی احتیاج ندارد اما در صورت تمایل میتوانید به آن هل یا وانیل بزنید.




خوشرنگ شدن مربای به شما کاملاً بستگی به ضرف مس و نوع به دارد.

۱۳۸۹ خرداد ۲۵, سه‌شنبه

جوجه کباب


آماده کردن گوشت جوجه کباب به روش دایی منصور :

  • سینه ، ران یا بال مرغ را بایستی با ضخامت کم خرد کنید، اگر قطعات گوشت کلفت باشد حالت آبپز پیدا میکند.
  • به هر یک کیلو نصف فنجان روغن مایع اضافه کرده و زیر و رو کنید تا گوشت مرغ کاملاً چرب و براق شود.
  • آنرا در ظرفی در بسته بمدت یک شبانه روز در یخچال قرار داده و چند بار زیر و رو کنید.
  • دراینحالت گوشت آماده پخت است آنرا میتوان کباب کرد و گرنه برای مصرف آینده داخل فریزر نگه داشت.
  • به هر نیم کیلو گوشت مرغ پنج گرم یعنی یک قاشق چایخوری سرصاف نمک سائیده اضافه کنید.
  • برای رنگ وطعم بهتر ادویه هایی مانند: فلفل سیاه، کاری، پودر انبه و زعفران را هنگام پخت اضافه کنید.
  • هر نیم کیلو گوشت مرغ سه قاشق سوپخوری آبلیمو یا چهارقاشق سوپخوری نارنج لازم دارد.

  1. ادویه ها و زعفران و نمک و آبلیمو را با هم مخلوط و روی گوشت ریخته و کاملاً زیرو رو کنید.
  2. در ظرفی در بسته بگذارید در یخچال یکساعت بماند.
  3. گوشتها را به سیخ باریک مخصوص جوجه کباب کشیده و روی کباب پز با شعله متوسط کباب کنید.
  4. بعد از آماده شدن کباب سیخها را از روی آتش بردارید.
  5. مانند کباب کوبیده با برس بلافاصله با روغن مایع چرب و براق کنید.




روغن مایع باعث ترد شدن گوشت مرغ میشود