![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgY87eCqE2f8SeGtjZ3HTUgxlnoNF-PCyv1vpYIyahxVmeYbCeEvPGyCL9y4J89lZnuGc_YUa5Wxa-JGwS1xRFzoBZVdB-bFcz6Oo8pejhpO126FGLxCgZOxJ0NmxzW-Wq2ovoiG4mcoCZf/s320/18062010575.jpg)
آماده کردن گوشت جوجه کباب به روش دایی منصور :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZORbEMYyWRVJ97nNxfG-emG1y9s-4OeWQDDkqSidZ29FPq5HJzFXCQhlaNiPDUZMZa_WZaWCgPMhNJPUFyrsS0EfhE5U0YhzldgQP-r8ye_CgNKh-9hDo4nbqgNernp-54WhHICmuV5NF/s320/18062010573.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUd0tgTCz-CvckwL7RGTNjnCMKPsxX81bnRGkdXspZqejkVEHVeta05w7ztkZXqCvLqJ07lANt87b615bY9BLDYjOmEID136yzLX9EI3v-RwqO1EMFFl75LNAQgUkAkV1IqpIuFqdMeQeS/s400/2ajzy1h.jpg)
- سینه ، ران یا بال مرغ را بایستی با ضخامت کم خرد کنید، اگر قطعات گوشت کلفت باشد حالت آبپز پیدا میکند.
- به هر یک کیلو نصف فنجان روغن مایع اضافه کرده و زیر و رو کنید تا گوشت مرغ کاملاً چرب و براق شود.
- آنرا در ظرفی در بسته بمدت یک شبانه روز در یخچال قرار داده و چند بار زیر و رو کنید.
- دراینحالت گوشت آماده پخت است آنرا میتوان کباب کرد و گرنه برای مصرف آینده داخل فریزر نگه داشت.
- به هر نیم کیلو گوشت مرغ پنج گرم یعنی یک قاشق چایخوری سرصاف نمک سائیده اضافه کنید.
- برای رنگ وطعم بهتر ادویه هایی مانند: فلفل سیاه، کاری، پودر انبه و زعفران را هنگام پخت اضافه کنید.
- هر نیم کیلو گوشت مرغ سه قاشق سوپخوری آبلیمو یا چهارقاشق سوپخوری نارنج لازم دارد.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZORbEMYyWRVJ97nNxfG-emG1y9s-4OeWQDDkqSidZ29FPq5HJzFXCQhlaNiPDUZMZa_WZaWCgPMhNJPUFyrsS0EfhE5U0YhzldgQP-r8ye_CgNKh-9hDo4nbqgNernp-54WhHICmuV5NF/s320/18062010573.jpg)
- ادویه ها و زعفران و نمک و آبلیمو را با هم مخلوط و روی گوشت ریخته و کاملاً زیرو رو کنید.
- در ظرفی در بسته بگذارید در یخچال یکساعت بماند.
- گوشتها را به سیخ باریک مخصوص جوجه کباب کشیده و روی کباب پز با شعله متوسط کباب کنید.
- بعد از آماده شدن کباب سیخها را از روی آتش بردارید.
- مانند کباب کوبیده با برس بلافاصله با روغن مایع چرب و براق کنید.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUd0tgTCz-CvckwL7RGTNjnCMKPsxX81bnRGkdXspZqejkVEHVeta05w7ztkZXqCvLqJ07lANt87b615bY9BLDYjOmEID136yzLX9EI3v-RwqO1EMFFl75LNAQgUkAkV1IqpIuFqdMeQeS/s400/2ajzy1h.jpg)
روغن مایع باعث ترد شدن گوشت مرغ میشود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر