۱۳۸۹ خرداد ۲۵, سه‌شنبه

جوجه کباب


آماده کردن گوشت جوجه کباب به روش دایی منصور :

  • سینه ، ران یا بال مرغ را بایستی با ضخامت کم خرد کنید، اگر قطعات گوشت کلفت باشد حالت آبپز پیدا میکند.
  • به هر یک کیلو نصف فنجان روغن مایع اضافه کرده و زیر و رو کنید تا گوشت مرغ کاملاً چرب و براق شود.
  • آنرا در ظرفی در بسته بمدت یک شبانه روز در یخچال قرار داده و چند بار زیر و رو کنید.
  • دراینحالت گوشت آماده پخت است آنرا میتوان کباب کرد و گرنه برای مصرف آینده داخل فریزر نگه داشت.
  • به هر نیم کیلو گوشت مرغ پنج گرم یعنی یک قاشق چایخوری سرصاف نمک سائیده اضافه کنید.
  • برای رنگ وطعم بهتر ادویه هایی مانند: فلفل سیاه، کاری، پودر انبه و زعفران را هنگام پخت اضافه کنید.
  • هر نیم کیلو گوشت مرغ سه قاشق سوپخوری آبلیمو یا چهارقاشق سوپخوری نارنج لازم دارد.

  1. ادویه ها و زعفران و نمک و آبلیمو را با هم مخلوط و روی گوشت ریخته و کاملاً زیرو رو کنید.
  2. در ظرفی در بسته بگذارید در یخچال یکساعت بماند.
  3. گوشتها را به سیخ باریک مخصوص جوجه کباب کشیده و روی کباب پز با شعله متوسط کباب کنید.
  4. بعد از آماده شدن کباب سیخها را از روی آتش بردارید.
  5. مانند کباب کوبیده با برس بلافاصله با روغن مایع چرب و براق کنید.




روغن مایع باعث ترد شدن گوشت مرغ میشود

هیچ نظری موجود نیست: