۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۸, سه‌شنبه

طرز تهیه کشک

دایی منصور میگوید برای درست کردن کشک :
  • ماست را یک تا نصف روزازیخچال بیرون بگذارید تا ترش شود.
  • به هرپنج کیلو ماست یک لیتر آب اضافه کرده با میکسر یا سس زن خوب بزنید.
  • آنرا روی شعله گذارده و بهم بزنید تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن کمتر ته میگیرد.
  • با حرارت ملایم چهار ساعت بگذارید ریز بجوشد تا رنگ کشک به خود بگیرد، در ظرف باید باز باشد که بخار آن بیرون برود و غلیظ شود.
  • باندازه دلخواه به آن نمک اضافه کنید.
  • بعد ازمدت چهارساعت آنرا از روی شعله برداشته و داغ داغ با میکسر بزنید تا یکدست شده و بگذارید خوب خنک شود.
  • در این مرحله کشک تازه به شکل خمیر در میاید.

میتوانید کشک را در کیسه فریزر بمدت طولانی در فریزر نگه دارید یا برای مصرف بمدت یک هفته آنرا
در یخچال نگهداری کنید.

۳ نظر:

ناشناس گفت...

سلام

به به ان شاء الله شما و آقای دایی منصور موفق باشین و تجربیات مفیدتون رو در اختیار ما هم بذارین ...

باید برم قرص پنیر بخرم از اینکه عکسهای خوبی هم گرفتین و مراحلش رو نشون دادین هم خیلی خوشم اومد ... عالیه


خداوند توفیق بده

مادر بچا

his sister گفت...

مادر بچای عزیز،

به اینجا خیلی خیلی خوش اومدین


راستش منم هنوز قرص پنیر نخریدمو در واقع پنیر بستن رو هنوز امتحان نکرده ام ولی مصمم هستم که بزودی دست بکار بشم اکه خدا بخواد انشاله.

اینا فقط تجربیات دایی منصوره (:

از کامنت قشنگتون متشکرم،
ان شاء الله شما هم همیشه و در همه چیز موفق باشین.

کاوه گفت...

سلام.
من تا حالا کشک درست نکردم. اما اگر ماست ترش را خیلی ساده میشه درست کرد. فقط کافیه که شیر را مایه ماست بزنید و در جای گرمی قرار بدید. من میذارم توی فر و حدود 5 ساعت صبر میکنم و بعدش میذارم توی یخچال. اینجوری ماست خیلی ترشی درست میشه که شاید برای کشک هم خیلی مناسب باشه.