۱۳۸۹ خرداد ۷, جمعه

کباب کوبیده

دایی منصور درباره کباب کوبیده میگوید:

  • برای آماده کردن گوشت ران یا سردست گوساله کم چربی بی استخوان را دوبار چرخ کنید.
  • در هر کیسه فریزر پانصد گرم گوشت را با قطرکم بسته بندی کرده و هرکدام را از وسط خط کشیده و روی هم تا کنید که اگر خواستید بعداً بتوانید نصف این مقدار را هم براحتی جدا ومصرف کنید.
  • مقدار دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده برای چهار سیخ کباب کافیست که وزن هر سیخ کباب شصت و پنج گرم باشد.
  • به هرپانصد گرم گوشت چرخ شده مقدار پنج گرم نمک اضافه کنید یعنی حدوداً یک قاشق چایخوری سر صاف
  • بعد از رنده کردن پیازفوراً نمک را به آن اضافه کنید.
  • سیخ مناسب کباب کوبیده باید به عرض دو و نیم سانتیمترپهنا داشته باشد.
  • هر خانم کدبانویی باید یک ترازوی دقیق برای اندازه گیری مواد در آشپزخانه اش داشته باشد.



  1. یک پیاز متوسط را پوست کرده و در کاسه بزرگی از رنده ریز رد کنید.
  2. کاسه را کج کرده و آب اضافی پیاز را بدون فشار دادن دور بیزید.
  3. مقدار پنج گرم نمک را بلافاصله به پیاز اضافه کنید و گرنه پیاز رنده شده زود تلخ میشود.
  4. فلف سیاه ساییده را بمقدار دلخواه اضافه کنید.
  5. گوشت چرخ شده و نمک و پیاز و فلفل را با هم خوب چنگ زده در ظرف را گذارده و انرا یکساعت در یخچال قرار دهید.
  6. بعد از مدت یکساعت ظرف را از یخچال بیرون آورده و گوشت را دوباره خوب چنگ بزنید.
  7. برای هر سیخ باندازه شصت و پنج گرم گوشت برداشته و بپیچید.
  8. سیخها را روی شعله گذارده و مرتب بچرخانید و هر طرف آنرا یکنواخت با حرارت زیاد کباب کنید. اگردر پخت فاصله بیفتد یا حرارت کم باشد گوشت از سیخ میریزد.
  9. وقتی کبابها پخته و روی آنها کمی برشته شد از روی شعله برداشته و در یک سینی مناسب قرار دهید.
  10. روی کبابها را داغ داغ بوسیله برس با روغن مایع کلزا خوب چرب کنید و آنها را از سیخ بکشید
  11. پیاز خامی را قبلاً چهار قاچ کرده و دریک کاسه کوچک آب و دو سه قاشق غذاخوری آبلیمو بمدت دو ساعت قرار داده که طعم آن بهتر شود با کباب سرو کنید .


از محسنات این کباب:
میزان کلسترول آن نسبتاً پایین میباشد و بوی چربی نمیدهد

۳ نظر:

ناشناس گفت...

خیلی ممنون ان شاءالله استفاده میکنم :)

مادر بچا

his sister گفت...

خواهش میکنم قابل شما رو هم نداره

سکینه گفت...

خیلی جالب بود