- سه کیلو به را شسته و پوست کرده و چهار قاچ کنید.
- تخم و هسته آنها را گرفته و هر قاچ را به سه قسمت مساوی پر کنید.
- به ها را در قابلمه مسی قلا کرده و تمیزی ریخته داخل قابلمه را آب ریخته تا اندازه ای که روی آنها را آب بگیرد.
- درقابلمه را گذارده روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید و با حرارت متوسط بمدت 2 تا 3 ساعت بجوشد دراین موقع رنگ مربا صورتی رنگ مایل به قرمز میشود.
- شعله را خاموش کرده و آبهای به را در قابلمه دیگری صاف کنید و به هم وزن به ها به آن شکر اضافه کنید و روی حرارت گذاشته بعد از جوش آمدن ده دقیقه بجوشانید بعد این شیره آ ماده شده را روی به درون قابلمه مسی ریخته در آن را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، با حرارت ملایم حدود یک تا یک ساعت و نیم پخته بعد شعله زیر آن را خاموش کنید.
- برای خوشرنگ تر شدن مربا بعد از 2 ساعت شعله زیر آنرا روشن کنید با حرارت تند جوش بیاید بعد از 5 دقیقه آنرا خاموش کنید و در قابلمه را در پارچه سفید تمیزی پیچیده یا روی آن دم کنی بگذارید تا بخار آن بیرون نرود.
- این کار را چند بار تکرار کنید تا مربایتان برنگ دلخواه در آید.
- بخار داخل ظرف مس مربای شما باعث خوشرنگ تر شدن مربای شما میشود.
- در اصل به عطر و طعم خاصی دارد که به اسانس اضافی احتیاج ندارد اما در صورت تمایل میتوانید به آن هل یا وانیل بزنید.
۱۳۸۹ تیر ۴, جمعه
مربای به عمه فروز
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۶ نظر:
البته در اشارات و تنبیهات عمو منصور یا دایی منصور در این مورد آمده که سزاوار است به دانه ها را در کیسه ای ریخته،در هنگام پخت داخل قابلمه قرار دهید تا شیره مربا کش بیاید مثل گلیز بچه.
هاهاهاهاها به ناشناس عزیز
beenazeer@
ولله شگونش رو زدم بلکه مهربون بشه ! :)
به به ! به این مربا !
ببخشید سلام خواهر منصورخان ! خوبید ؟ پس چرا ادامه نمیدین ؟ما خیییییییییلی وقته منتظریم...
راستی آدرس اینجا رو یک دوست بسیار بسیار عزیز ،دوست بهتر از جان به من دادن .
خاتون ( فخرالملوک ) عزیز سلام
ممنون و متشکر از لطف و توجه شما دوست عزیز
به خاطر شما و بقیه که علاقه دارن سر میزنن دو تا دستور خورش از خواهرم براتون اینجا میذارم .. انشالله بپزین و مهمونی بدین
خدا بده سلامتی و برکت :)
ارسال یک نظر